Демократическая партия Молдовы

22 June 2021

Primarul comunei Găleşti, Străşeni, Nicolae Budu, revine la PDM

Primarul comunei Găleşti, din raionul Străşeni, Nicolae Budu, revine la Partidul Democrat din Moldova şi îşi reafirmă sprijinul pentru echipa şi conducerea PDM.  Potrivit lui, PDM este singura formaţiune care a demonstrat în ultimii ani realizări concrete pentru oameni şi localităţi.

„Reafirm sprijinul pentru echipa şi conducerea PDM, singura forţă politică din ţară capabilă să facă faţă crizei politice, sanitare şi economice. Îmi declar ataşamentul faţă de valorile Partidului Democrat din Moldova: bunăstarea cetăţenilor, direcţia pro-europeană de dezvoltare a ţării, integritatea teritorială şi suveranitatea. Sunt conştient că PDM rămâne o forţă necesară pe scena politică, întrucât doar Partidul Democrat poate înclina definitiv şi ireversibil balanţa în favoarea unui stat european şi democratic”, se spune în declaraţia primarului Nicolae Budu.

Alesul local declară că este recunoscător preşedintelui Pavel Filip pentru susţinerea acordată raionului Străşeni şi comunei Găleşti în parte, în ultimii ani, pentru dezvoltarea localităţilor şi bunăstarea oamenilor de aici.

Totodată, primarul condamnă practicile obscure şi ilegale de constrângere, ameninţare şi intimidare a membrilor şi susţinătorilor PDM, acţiuni care urmează a fi investigate de organele de anchetă.

„Apreciez eforturile făcute în ultimii 2 ani de conducerea PDM şi de preşedintele Pavel Filip pentru reformarea şi curăţarea partidului de elementele toxice care existau şi care ştirbeau din imaginea membrilor corecţi şi profesionişti şi din bunul nume al formaţiunii”, se mai arată în declaraţia primarului.

Partidul Democrat din Moldova face altfel de politică, o politică transparentă, orientată spre oameni. Alesul local a menţionat că susţine deciziile corecte luate, prin consens şi înţelegere, de către partid, decizii care consolidează echipa PDM şi oamenii din partid.