Демократическая партия Молдовы

Пресс-релиз

26 May 2021

PDM lansează campania de colectare de semnături în susţinerea Planului de ţară „MOLDOVA ALTFEL”

PDM lansează campania de colectare de semnături în susţinerea Planului de ţară „MOLDOVA ALTFEL”

Partidul Democrat din Moldova a lansat astăzi campania de colectare de semnături în susţinerea Planului de ţară „MOLDOVA ALTFEL”. Evenimentul a avut loc în Grădina Publică Ştefan cel Mare din capitală. Această campanie are ca scop familiarizarea cetăţenilor cu prevederile acestui plan. Documentul a fost elaborat de experţii echipei PDM din diverse domenii şi are la bază problemele reale ale cetăţenilor, oferind soluţii concrete pentru acestea. Planul reprezintă o continuare a strategiilor şi reformelor promovate de Guvernul Filip în perioada 2016-2018 şi  include propunerile PDM pentru dezvoltarea ţării în următorii 4 ani.

„Guvernul Filip a fost un Guvern eficient şi majoritatea celor care au activat în acest Executiv sunt astăzi parte a echipei PDM. Noi venim cu multă experienţă, dorinţă de a dezvolta ţara mai departe şi, desigur, lecţii învăţate din trecut.  În perioada acestei campanii vom încerca să auzim vocea fiecărui cetăţean, astfel încât planul să include şi propunerile cetăţenilor”, a declarat la evenimentul de lansare Secretarul general al PDM, Alexandru Jizdan.

În perioada următoare, 30 de echipe mobile ale PDM vor colecta semnături de la cetăţeni în toate localităţile ţării. Periodic vom publica date despre numărul de semnături colectate. După alegeri, vom propune acest Plan de ţară următoarei echipe guvernamentale, pentru că acest document include propuneri concrete pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii cetăţenilor Republicii Moldova.