21 October 2021

Preşedintele interimar al PDM, Monica Babuc, a discutat cu parlamentarii români Titus Corlăţean şi Andi Cristea

Preşedintele interimar al Partidului Democrat din Moldova, Monica Babuc, a avut astăzi o întrevedere o întrevedere cu parlamentarii români Titus Corlăţean şi Andi Cristea, fruntaşi ai Partidului Social Democrat din România. Oficialii români se află la Chişinău în cadrul unei delegaţii a Comisiei pentru politică externă şi a celei pentru afaceri europene ale Senatului şi Camerei Deputaţilor din Parlamentul României.

Interlocutorii au avut un schimb de opinii privind situaţia social-politică de la Chişinău şi Bucureşti, criza energetică, lupta cu pandemia COVID-19, dar şi colaborarea dintre PDM şi PSD România.
Dna Babuc a menţionat că Partidul Democrat are oameni competenţi, responsabili şi profesionişti, oameni de care suntem mândri şi care pot contribui la depăşirea problemelor majore cu care ne confruntăm: criza pandemică şi energetică, tarife şi preţuri în creştere. „Suntem un partid de centru-stânga proeuropean, un partid care împărtăşeşte valorile naţionale şi tradiţia care ne caracterizează deopotrivă, şi vom munci în continuare pentru a asigura dezvoltarea ţării şi bunăstarea cetăţenilor noştri,” a spus Monica Babuc.

Dna Babuc a mulţumit parlamentarilor români pentru relaţia de prietenie de lungă durată şi colaborare cu PSD România, fiind parte a aceleiaşi familii politice. Liderul democrat a exprimat de asemenea gratitudine statului român pentru susţinerea constantă acordată în lupta cu pandemia şi în parcursul nostru european, accentuând că România a fost şi rămâne un avocat, un partener şi un bun prieten al ţării noastre.