Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

27 May 2021

PDM s-a lansat oficial în cursa electorală: Mergem la alegători ca să-i îndemnăm să aleagă FAPTELE şi realizările concrete, pentru că pentru noi FAPTELE VORBESC

PDM s-a lansat oficial în cursa electorală: Mergem la alegători ca să-i îndemnăm să aleagă FAPTELE şi realizările concrete, pentru că pentru noi FAPTELE VORBESC

PDM s-a lansat astăzi oficial în campania electorală. Preşedintele PDM, Pavel Filip, a declarat la ceremonia de lansare că pentru Partidul Democrat FAPTELE VORBESC. În 3 ani cât Republica Moldova a fost condusă de Guvernul PDM (2016-2018), ţara s-a mişcat înainte: s-au construit Drumuri Bune, s-au reparat şcoli şi grădiniţe, tineri şi-au cumpărat mai uşor Prima Casă, salariile şi pensiile au crescut, pensionarii au primit Ajutoare de sărbători.

Din păcate, din 2019 ţara nu s-a mai mişcat înainte. Economia a scăzut, preţurile şi tarifele au crescut, programe şi proiecte care să ajute oamenii nu s-au mai lansat. În ultimii 2 ani, nimic mai bun decât ceea ce a făcut PDM nu a fost inventat.

„Noi vrem să repornim motoarele economice, noi vrem să dăm un ”restart” ţării. Partidul Democrat din Moldova este partidul care a făcut lucruri concrete pentru cetăţeni, partidul care are oameni cu pregătirea şi experienţa necesară pentru a conduce şi administra o ţară. PDM este partidul care ştie cum şi are un plan pentru a reconstrui ţara”, a spus Pavel Filip.

Liderul democrat i-a îndemnat pe cei care încă mai stau pe gânduri azi, să aleagă ALTFEL, să aleagă alternativa pentru show-uri şi populisme, să alegă o echipă de oameni profesionişti şi bine pregătiţi, să aleagă PDM.

De ce PDM? Răspunsul e  simplu:

  • PDM este partidul care a făcut lucruri concrete pentru oameni: salarii, pensii, Drumuri Bune, Prima casă, Un doctor pentru tine
  • PDM este partidul care are oameni cu pregătirea şi experienţa necesară pentru a conduce şi administra o ţară
  • PDM este partidul căruia îi pasă de ţară şi este partidul care aduce linişte şi echilibru
  • PDM este singurul partid care merge în această campanie cu un plan şi care a demonstrat că ştie cum să-l realizeze.

„Avem tot ceea ce ne trebuie ca să învingem în această campanie: avem oameni, avem echipă, avem experienţă. Ştim cum să construim MOLDOVA ALTFEL. Moldova merită altfel de politicieni. Mergem la alegători ca să-i îndemnăm să aleagă FAPTELE şi realizările concrete, pentru că pentru noi FAPTELE VORBESC!”, a conchis Pavel Filip.