Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

09 July 2021

Pavel Filip: O guvernare bună nu este aceea care VREA să-i facă pe oameni fericiţi, ci cea care ŞTIE CUM să facă acest lucru

Pavel Filip: O guvernare bună nu este aceea care VREA să-i facă pe oameni fericiţi, ci cea care ŞTIE CUM să facă acest lucru

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a făcut astăzi totalurile campaniei electorale. Liderul democrat a constatat că deşi la începutul acestei campanii i-a îndemnat pe toţi concurenţii electorali  să facă ALTFEL de campanie, o campanie a programelor electorale şi a ideilor, nu a declaraţiilor, nu a fost să fie aşa. Din păcate, nu s-a discutat despre politici, viziuni şi dezvoltare, ci au fost tradiţionalele replici şi acuzaţii.

Majoritatea concurenţilor s-au lansat cu acuzaţii şi critici unii împotriva altora. Unii şi-au construit campania împotriva aşa numitei implicări din exterior, iar alţii – împotriva hoţilor şi bandiţilor. Unii au fost împotriva ruşilor, alţii – împotriva unioniştilor. Majoritatea partidelor sunt împotriva cuiva.

„Partidul Democrat din Moldova  a fost singurul partid care a făcut aşa cum a promis o ALTFEL DE CAMPANIE. Suntem un partid cu experienţă, cu structuri puternice în teritoriu şi cu oameni serioşi. Noi nu am atacat pe nimeni, am vorbit despre ceea ce am făcut noi şi ceea ce vrem să facem”,  a spus liderul democrat.

Programe electorale au multe partide, dar toate acest promisiuni vor rămâne pe hârtie, dacă nu ai OAMENII potriviţi care să le pună în aplicare. PDM are această echipă de profesionişti şi oameni gospodari care să  realizeze aceste planuri. În continuare liderul democrat a prezentat candidaţii incluşi în lista PDM: oameni cu experienţă, buni gospodari, care au demonstrat realizări concrete în cariera lor profesională.

„Partidul Democrat are cea mai puternică, cea mai bine pregătită, cea mai serioasă şi cea mai competentă echipă. Pentru noi toţi FAPTELE VORBESC. Sunt oameni care au în spatele lor realizări concrete, oameni gospodari care au făcut ordine în localităţile lor, profesionişti care au pornit schimbări în toată ţara, oameni de nădejde, oameni serioşi şi bine pregătiţi: OAMENII FAPTELOR!” a accentuat  Pavel Filip.

La final, liderul democrat s-a adresat tuturor celor care în perioada guvernului Partidului Democrat au simţit efectele reformelor şi proiectelor lansate de PDM: profesori, medici, educatori, directori de case de cultură, poştaşi, care s-au bucurat de majorări de salarii, 800 de mii de pensionari care au primit pensii mai mari şi ajutoare de sărbători, oameni de afaceri care au simţit că statul le este partener, 6000 de tineri care şi-au cumpărat mai uşor Prima Casă, 80 de mii de oameni care au fost examinaţi gratuit în cadrul programului Un doctor pentru tine, 3000 de mămici care au primit cutii pentru nou-născuţi, mii de oameni care merg pe Drumuri Bune, au apă şi canalizare şi iluminat stradal.

„Noi suntem cei care în premieră am mişcat lucrurile înainte în ţara asta! Noi am făcut drumuri, am mărit salarii şi pensii şi am cumpărat ambulanţe! Oamenii aceştia sunt cei care au adus în ţara asta realizări concrete! O guvernare bună nu este aceea care VREA să-i facă pe oameni fericiţi, ci cea care ŞTIE CUM să facă acest lucru! Partidul Democrat ştie cum şi are şi o echipă pregătită pentru ca să aducă în ţară dezvoltare! Pentru noi FAPTELE vorbesc! Pe 11 iulie alegem faptele! Votăm Partidul Democrat din Moldova!”, a declarat Pavel Filip.