Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

11 July 2021

Pavel Filip, la final de campanie: Mulţumim la toţi care au ieşit la vot şi au susţinut PDM. Noi am făcut campanie curata, altfel de campanie

Pavel Filip, la final de campanie: Mulţumim la toţi care au ieşit la vot şi au susţinut PDM. Noi am făcut campanie curata, altfel de campanie

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a susţinut un briefing de presă şa finalul acestei campanii electorale. Liderul democrat a mulţumit  tuturor celor care azi au fost activi şi au ieşit la vot, atât în ţară şi peste hotare. În mod special, tuturor celor care au avut încredere în PDM şi şi-au dat votul pentru fapte, pentru Partidul Democrat, pentru realizări concrete.

„Vreau să mulţumesc desigur echipei PDM, o echipă puternică şi bine pregătită, care a făcut o muncă extraordinară în această campanie. Mulţumesc, dragi colegi, pentru dedicaţia şi implicarea dvs!”, a spus Pavel Filip.

El a menţionat că Partidul Democrat, a făcut o campanie curată, o campanie sinceră, o campanie fără atacuri, o altfel de campanie. „Am mers în toate raioanele, în sute de sate şi ne-am întâlnit cu mii de oameni. Nu a fost o campanie uşoară. Dar am întâlnit mii de oameni care îşi doresc o viaţă mai bună, o altfel de Moldova. Oameni care au spus ferm că vor fapte, vor acţiuni concrete, vor o guvernare care ştie cum şi poate să aducă realizări în ţară. Eu am încredere în echipa PDM şi în susţinătorii noştri şi sunt mândru de fiecare dintre ei!”, a conchis Pavel Filip.