19 December 2021

Echipa PDM a făcut totalurile anului 2021 şi a trasat sarcini pentru viitor: Profesionalismul şi experienţa oamenilor PDM vor conta pentru istoria ţării

Circa 200 de preşedinţi ai Organizaţiilor Teritoriale PDM, preşedinţi şi vicepreşedinţi de raioane, primari, consilieri din partea PDM şi membri ai Biroului Executiv s-au întâlnit astăzi într-o şedinţă comună. În cadrul întrevederii, au fost făcute totalurile anului 2021 şi trasate planuri pentru viitor.

Anul 2021 a fost unul complicat pentru ţară: criza pandemică şi cea energetică, războaie politice interminabile. În alegerile parlamentare din 11 iulie 2021 PDM nu a acces în legislativul ţării. Cu toate acestea, echipa PDM rămâne puternică şi consolidată, iar oamenii Partidului Democrat îşi fac în continuare cinstit datoria acolo unde se află, muncind  pentru cetăţeni.

Preşedintele interimar al PDM, Monica Babuc, a menţionat că Partidul Democrat are oameni profesionişti şi responsabili, care au competenţele şi experienţa necesară pentru a contribui la depăşirea problemelor cu care ne confruntăm zi de zi.

„Avem mult de lucru împreună. Cel mai bine o să ne simţim alături unii de alţii. Avem organizaţii teritoriale solide şi oameni serioşi, avem primari şi ex-primari, preşedinţi şi ex-preşedinţi de raioane, ex-miniştri şi ex-deputaţi foarte buni, de aceea, noi trebuie să utilizăm această resursă. Profesionalismul şi experienţa oamenilor PDM vor conta pentru istoria ţării, iar PDM va avea în continuare un cuvânt greu de spus în viaţa politică din Republica Moldova”, a declarat preşedintele Monica Babuc.

La finalul întâlnirii, echipa democrată a fost vizitată de o ceată de colindători, care le-a urat sănătate şi sărbători fericite.