05 June 2021

Declaraţia primarilor PDM

Ţinem la localităţile noastre, la oamenii şi la comunităţile noastre. Ne dorim să le vedem prospere, dezvoltate şi cu localnici fericiţi. Ştim că oamenii vor Drumuri Bune, şcoli şi grădiniţe reparate, centre medicale renovate şi medici profesionişti, iluminat stradal, apă şi canalizare, salarii şi pensii decente. Şi vom munci pentru asta.

În 3 ani de mandat guvernul Filip a făcut lucruri concrete pentru localităţile din ţară. În fiecare sat, comună, oraş, municipiu a fost făcut cel puţin 1 km de Drumuri Bune, 6000 de tineri şi-au cumpărat mai uşor Prima Casă, 80 de mii de oameni au fost examinaţi gratuit în cadrul campaniei Un doctor pentru tine, 100 de mii de oameni au fost conectaţi la apă şi canalizare, 300 de ambulanţe noi au fost cumpărate, sute de mii de pensionari au primit Ajutor de sărbători, salariile şi pensiile au crescut.

Oamenii îşi doresc continuarea faptelor bune. Iată de ce în 2019 ne-au dat încrederea lor. În calitate de primari, le-am promis că vom munci pentru ca localităţile noastre să fie moderne şi cu infrastructură de calitate, pentru ca oamenii să aibă un loc de muncă stabil, pensii şi salarii decente şi un trai mai bun. Putem face asta pentru că avem alături de noi cea mai bine pregătită şi cea mai puternică echipă: echipa PDM.

Pentru noi şi pentru Partidul Democrat din Moldova, FAPTELE VORBESC. PDM este singurul partid care are realizări concrete şi un plan concret de scoatere a ţării din criză, un plan susţinut de cetăţeni.

Noi, primarii PDM,

Ne declarăm susţinerea pentru planul de ţară propus de echipa PDM: MOLDOVA ALTFEL.

MOLDOVA ALTFEL este o ţară cu bunăstare, în care tinerii trăiesc în Prima lor Casa din momentul formării unei familii, iar cei în vârstă au pensii decente, îngrijiri medicale la timp şi respectul întregii societăţi. O ţară cu economie puternică, în care businessul are o relaţie corectă cu statul, o ţară în care vorbim despre creştere economică, despre IT şi inovaţie, agricultură performantă şi instrumente fiscale moderne. MOLDOVA ALTFEL este o ţară pe care o vom construi împreună. Doar dacă alegem FAPTELE.

Îndemnăm şi oamenii din comunităţile noastre la 11 iulie să aleagă FAPTELE, să aleagă PDM!