Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

05 June 2021

172 de primari PDM îşi declară susţinerea pentru Planul de ţară „MOLDOVA ALTFEL”: Îndemnăm şi oamenii din comunităţile noastre la 11 iulie să aleagă FAPTELE, să aleagă PDM!

172 de primari PDM îşi declară susţinerea pentru Planul de ţară „MOLDOVA ALTFEL”: Îndemnăm şi oamenii din comunităţile noastre la 11 iulie să aleagă FAPTELE, să aleagă PDM!

172 de primari democraţi, preşedinţi de raioane, membri ai Biroului Executiv ai PDM s-au întrunit astăzi într-o şedinţă înainte de alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Membrii echipei democrate s-au arătat încrezători că vor înregistra un rezultat bun în acest scrutin, deoarece avem oameni profesionişti, cu experienţă, oameni care au demonstrat că pot face lucruri concrete pentru localităţi şi cetăţeni.

„Cea mai mare bogăţie a Partidului Democrat este resursa umană. Avem 7 preşedinţi de raioane, 172 de primari, 200 de consilieri raionali, 2300 de consilieri locali. Succesul PDM depinde de Dvs., de primarii PDM. Voi sunteţi fundamentul partidului. Voi aţi rezistat în această perioadă tuturor presiunilor, inclusiv administrative. Prin fapte concrete aţi câştigat încrederea cetăţenilor. Cu aşa echipă nu ne temem de nimic”, a declarat preşedintele PDM, Pavel Filip.

Liderul democrat a precizat că dacă celelalte partide spun ce au de gând să facă, noi suntem unicii care spunem ce am făcut. Noi am pornit Drumuri Bune, Prima Casă, O nouă viaţă, Un doctor pentru tine, reforma de pensii şi salarizare. Toate acestea sunt lucruri reale, nu promisiuni. Am demonstrat că putem face lucruri concrete. Din păcate, din 2019 Republica Moldova s-a blocat, nu s-a inventat nimic mai bune decât ceea ce a făcut Partidul Democrat.

„Lozincile cu care vin unele partide dezbină societatea: unii vorbesc despre corupţie, alţii despre pericole externe. Suntem unicul partid care vorbeşte despre lucruri concrete care interesează cetăţenii. Am venit cu un Plan de ţară bazat pe experienţa noastră în perioada guvernării. În timp ce celelalte partide promit, noi facem!” , a subliniat Pavel Filip.

Primarii democraţi au spus că ţin la localităţi şi la oamenii din comunităţile noastre. Îşi doresc să le vadă prospere, dezvoltate şi cu localnici fericiţi. Şi acest lucru îl vor putea face doar împreună cu Partidul Democrat, care a demonstrat în timpul Guvernului Filip că poate face fapte concrete pentru oameni.

La finalul reuniunii, primarii Partidului Democrat au aprobat o Declaraţie în susţinerea Planului de ţară „MOLDOVA ALTFEL”. „În calitate de primari, le-am promis cetăţenilor că vom munci pentru ca localităţile noastre să fie moderne şi cu infrastructură de calitate, pentru ca oamenii să aibă un loc de muncă stabil, pensii şi salarii decente şi un trai mai bun. Putem face asta pentru că avem alături de noi cea mai bine pregătită şi cea mai puternică echipă: echipa PDM. Pentru noi şi pentru Partidul Democrat din Moldova, FAPTELE VORBESC”, se spune în Declaraţie.

Primarii democraţi îndeamnă oamenii din comunităţile noastre la 11 iulie să aleagă FAPTELE, să aleagă PDM!