Democratic Party of Moldova

11 July 2021

Pavel Filip: Am votat pentru o MOLDOVĂ ALTFEL: cu drumuri, educaţie de calitate, spitale moderne, o Moldovă, în care oamenii să dorească să trăiască

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a venit în dimineaţa zilei la secţia de votare, pe jos, împreună cu soţia. Liderul democrat a votat la secţia de votare nr. 1/94, din sect. Buiucani al capitalei.

La ieşirea din secţia de votare, preşedintele Partidului Democrat din Moldova a declarat că din 2019 ţara noastră s-a blocat. Au trecut deja 3 ani, iar oamenii sunt în continuare în aşteptarea schimbărilor în bine. De aceea, şi-a dat votul pentru ceea ce aşteaptă oamenii, pentru o MOLDOVĂ ALTFEL.

„Am votat astăzi pentru fapte, pentru o echipă serioasă, puternică şi profesionistă, care va fi în stare să instaleze un guvern şi acest guvern să construiască o MOLDOVĂ ALTFEL. O Moldovă cu drumuri, cu un sistem de educaţie puternic, cu spitale moderne, cu grădiniţe. O Moldovă în care oamenii să aibă venituri decente şi să dorească să rămână aici, ACASĂ”, a spus Pavel Filip.