Демократическая партия Молдовы

14 Октября 2020

Preşedintele fracţiunii PDM, Dumitru Diacov, a discutat cu Şefa misiunii de observare BIDDO al OSCE ODIHR, Corien Jonker

Preşedintele fracţiunii PDM, Dumitru Diacov, a discutat astăzi despre desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale cu Şefa misiunii de observare BIDDO al OSCE ODIHR, Corien Jonker şi Martin Kunze, analist politic în cadrul aceleiaşi misiuni.

Dumitru Diacov a reiterat angajamentul PDM pentru alegeri libere, democratice şi corecte şi a vorbit despre rolul de observator activ asumat de PDM în cadrul acestui scrutin.

„Membrii noştri vor participa activ în procesul de observare, astfel încât efortul nostru consolidat, să asigure o competiţie electorală corectă şi liberă, iar după alegerea preşedintelui la constituirea unei atmosfere de bună înţelegere între concurenţi, care să ne unească şi permită să consolidăm eforturile pentru binele Republicii Moldova”, a menţionat preşedintele de onoare al PDM.