Демократическая партия Молдовы

26 Октября 2020

Pavel Filip, la Ţigăneşti şi Codreanca, Străşeni: PDM are în prim plan grijile şi nevoile oamenilor

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a vizitat astăzi localităţile Ţigăneşti şi Codreanca din raionul Străşeni, menţionând că mereu revine cu drag la baştină.

La Ţigăneşti, Pavel Filip s-a interesat de mersul lucrărilor de reparaţie a drumului renovat în cadrul programului „Drumuri bune”, a vizitat clădirea în care se află grădiniţa şi oficiul poştal, faţada căreia a fost renovată inclusiv cu implicarea sa în calitate de deputat ales pe Circumscripţia Uninominală Străşeni.

Liderul democrat a discutat cu locuitorii din Ţigăneşti şi Codreanca despre actualitatea politică, poziţia PDM în scrutinul prezidenţial precum şi ce urmează după aceste alegeri. Oamenii spun că au obosit de atâta politică şi îşi doresc continuarea proiectelor sociale începute în localităţile lor pe timpul Guvernului PDM: Drumuri bune, Prima Casă, O nouă viaţă, Un doctor pentru tine, ajutoare pentru bătrâni.

Pavel Filip a menţionat că PDM îşi concentrează eforturile pe grijile şi nevoile oamenilor, pe lucrurile care unesc societatea, care ne fac să ne gândim la ţară şi la cetăţeni. „Oamenii au nevoie de mai puţină politică, dar de mai multe fapte. Drumuri bune, grădiniţe şi şcoli renovate, apă şi canalizare, iluminat stradal, condiţii de viaţă mai bune. Asta ştie cum să facă Partidul Democrat şi asta va face în continuare”, a spus Preşedintele PDM.