Демократическая партия Молдовы

08 February 2020

Pavel Filip, la Cahul: Forţa PDM este în oamenii săi, profesionişti şi dedicaţi. Împreună vom face încă multe fapte bune pentru cetăţeni

Realizările, problemele şi proiectele de viitor ale PDM au fost discutate astăzi la Cahul de preşedintele PDM, Pavel Filip, şi deputaţii democraţi cu echipa din raion.

Liderul democrat a felicitat membrii PDM cu ocazia a 23 de ani de la fondarea partidului şi le-a mulţumit pentru profesionalism şi dedicaţie. „Forţa PDM este în oamenii săi, harnici, profesionişti şi dedicaţi. Am demonstrat că împreună putem reuşi şi vom face încă multe fapte bune pentru cetăţeni”, a spus Pavel Filip.

Proritatea de bază a PDM rămâne a fi grija pentru oameni. În acest scop, va fi strict monitorizată implementarea prioectelor lansate de guvernarea  PDM - „Drumuri bune”, „Un doctor pentru tine”, „Prima Casă”. Totodată, vor fi propuse şi susţinute programe sociale noi.

Partidul Democrat rămâne ferm ataşat parcursului european şi valorilor occidentale, pentru a asigura un trai mai bun cetăţenilor şi o creştere economică durabilă.

La finalul întrevederii, cei mai activi membri de partid au fost distinşi cu diplome de excelenţă.