Демократическая партия Молдовы

07 February 2020

Pavel Filip, întrevedere cu Ambasadorul României: Adevărata apropiere de România se face prin proiecte de infrastructură

Recentele schimbări şi evoluţii pe scena politică de pe ambele maluri ale Prutului au fost discutate astăzi la întrevederea preşedintelui Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă.

Pavel Filip a menţionat că Partidul Democrat va susţine în continuare parcursul european şi valorile occidentale ale Republicii Moldova, pentru a face drumul european ireversibil.

Preşedintele PDM a spus că adevărata apropiere de România se face prin proiecte de infrastructură în educaţie, energetică, sectoarele bancar, de comunicaţii şi feroviar.

„Indiferent de culoarea politică a guvernelor de la Chişinău şi Bucureşti, sprijinul României are culoarea tricolorului. Şi în actuala configuraţiei politică din ţară, vom urmări ca proiectele de cooperare cu România să fie mereu pe masa autorităţilor, iar procesul de apropiere şi interconectare cu Bucureştiul-ireversibil”, a spus Pavel Filip.

Preşedintele PDM a mulţumit diplomatului român pentru susţinerea constantă acordată de România ţării noastre, inclusiv pentru proiectele sociale implementate: construcţia gazoductului Iaşi-Ungheni-Chişinău, grădiniţe, muzee şi teatre renovate.