Демократическая партия Молдовы

18 Января 2020

Pavel Filip, către echipa PD din Ungheni: Haideţi împreună să construim un partid autentic de care să fim mândri

Preşedintele PDM, Pavel Filip, însoţit de un grup de deputaţi, s-au întâlnit cu echipa PD din raionul Ungheni. Participanţii la şedinţă au discutat despre evoluţiile politice recente, au făcut un schimb de opinii despre rezultatele anului 2019 şi au trasat proiecte pentru viitor.

Pavel Filip a apreciat contribuţia fiecărui membru de partid în alegerile locale, accentuând că forţa partidului constă în echipa sa. „Partidul Democrat este în ascensiune şi această dinamică va continua. Haideţi împreună să consrtuim un partid autentic de care să fim mândri”, a menţionat preşedintele PDM.

El a precizat că procesul de resetare a partidului se va baza pe 4 piloni:  părerea fiecărui membru să fie auzită, fiecare membru să fie informat despre ce se întâmplă în partid, reprezentanţii în conducerea formaţiunii să fie aleşi în mod democratic şi partidul să aibă o viziune clară încotro merge. „Trebuie să fim nu contra, ci pentru: pentru drumuri bune, salarii şi pensii mai mari, grădiniţe reparate”, a subliniat Pavel Filip.

La final, cei mai activi membri PD au fost distinşi cu diplome de recunoştinţă.