Демократическая партия Молдовы

23 Октября 2020

Pavel Filip, către Ambasadorul Dereck J.Hogan: Trebuie să găsim lucrurile care ne unesc şi PDM îşi poate asuma rolul de mediator între forţele politice

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a avut astăzi o discuţie online cu Ambasadorul SUA la Chişinău, Dereck J. Hogan.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind evoluţiile în lupta împotriva COVID-19, situaţia politică din Republica Moldova, alegerile prezidenţiale, dar şi ce urmează după acest scrutin, cum forţele politice şi societatea ar trebui să-şi consolideze eforturile pentru a depăşi criza economică şi pandemică.

„Partidul Democrat a demonstrat vara trecută că poate aşeza la masa de dialog partidele de la guvernare şi cele din opoziţie. Trebuie să găsim lucrurile care ne unesc, care ne fac să ne gândim la ţară şi la cetăţeni. Şi sunt sigur că PDM îşi poate asuma rolul de mediator între forţele politice după alegeri”, a spus Pavel Filip.

Părţile au convenit să continue discuţiile bilaterale.