Демократическая партия Молдовы

26 Февраля 2020

Membrii echipei PDM din Soroca îi cer deputatului Corneliu Padnevici să-şi depună mandatul de deputat, pentru că nu-i mai reprezintă

„Partidul Democrat mereu a demonstrat că este un partid care asigură echilibrul pe scena politică. Vom arăta în continuare că suntem un partid transparent, ca oamenii să fie motivaţi să ne voteze, pentru că suntem pro-europeni şi facem lucruri bune”. Sunt opiniile membrilor echipei PDM din Soroca expuse la întâlnirea cu preşedintele PDM Pavel Filip şi un grup de deputaţi.

Membrii Organizaţiei Teritoriale din Soroca i-au cerut deputatului Corneliu Padnevici, pentru care au lucrat în alegeri ca să devină deputat, să-şi depună mandatul de parlamentar pentru că nu-i mai reprezintă în Parlamentul ţării. 12 localităţi din Soroca au fost incluse în circumscripţia uninominală nr. 6 Drochia pe care a candidat Corneliu Padnevici.

Oamenii au declarat că merg înainte cu Partidul Democrat, pentru că este unica formaţiune politică care a arătat că îi pasă de cetăţeni şi a făcut lucruri concrete pentru ei. Membrii organizaţiei teritoriale i-au mulţumit fostului prim-ministru pentru proiectele sociale realizate în localităţile lor.

Numai în satul Parcani, datorită construcţiei apeductului, peste 400 de gospodării au în prezent apă de calitate la robinete. Totodată, în localităţi au fost construite drumuri bune, renovate şcoli şi grădiniţe, iar lucrurile bune trebuie să continue.

Pavel Filip le-a mulţumit membrilor echipei PDM din Soroca pentru curaj, devotament şi munca depusă. „Forţa unui partid este în echipa sa, iar PD are organizaţii teritoriale bine dezvoltate, cu oameni harnici şi oneşti. Sunt mândru de această echipă”, a declarat liderul democrat.

Pavel Filip s-a referit şi la proiectul de resetare al formaţiunii, care prevede ca vocea fiecărui membru de partid să fie auzită, iar oamenii să fie mândri de cei care îi reprezintă. Liderul democrat a subliniat că deciziile importante în partid vor fi luate doar după consultarea tuturor membrilor de partid şi în cadrul Consiliului Politic Naţional al PDM.