Демократическая партия Молдовы

10 Октября 2020

Echipa PDM Soroca: Suntem o echipă unită, mergem pe calea corectă spre binele cetăţenilor şi al întregii ţări

Ministrul Economiei, Sergiu Răilean, a participat la şedinţa Biroului Executiv al Organizaţiei Teritoriale PDM Soroca. Au fost puse în discuţie proiectele locale ale raionului, necesităţile şi problemele locuitorilor, poziţia PDM în campania prezidenţială, perspectivele şi viziunile pentru viitor ale partidului.

„Suntem o echipă unită, suntem oameni care mergem pe calea corectă spre binele cetăţenilor, al raionului Soroca şi al întregii ţări”, a declarat Ghenadie Munteanu, preşedintele OT PDM Soroca. Echipa PDM Soroca susţine decizia partidului de neparticipare în scrutinul prezidenţial şi apreciază că sunt consultaţi, iar părerea lor este luată în consideraţie.

„Sunt mândru de echipa PDM Soroca, din care fac parte oameni perseverenţi şi dedicaţi. Cu astfel de oameni putem realiza  încă multe lucruri frumoase pentru locuitorii raionului”, a spus Sergiu Răilean.