Демократическая партия Молдовы

17 Сентября 2020

Echipa PDM Soroca: Nu vrem să fim la guvernare cu orice preţ. Important este să punem în prim plan valorile noastre naţionale

Preşedintele PDM, Pavel Filip, însoţit de vicepreşedintele Monica Babuc, s-au întâlnit cu membrii Organizaţiei Teritoriale PDM Soroca. Dialogul a fost unul deschis şi constructiv. Membrii echipei din Soroca au vorbit despre situaţia din ţară şi cum văd ei viitorul partidului.

“Nu vrem să fim la guvernare cu orice preţ. Nu ne interesează beneficiile puterii şi nu e neapărat să mergem alături de cei care ne oferă doar condiţii mai bune pentru partid. Important pentru noi este să punem în prim plan valorile noastre naţionale, patriotice. Asta e ceea ce contează cu adevărat”, a declarat Oleg Razumovschi, primarul satului Dărcăuţi, Soroca.

Cu istorie şi tradiţii, puternică şi fortificată. Aşa este echipa PDM de la Soroca. Cu astfel de oameni poţi merge doar înainte. „Împreună, am luat decizia de a nu face jocurile nimănui şi a nu ne implica în obscurităţile luptei politice pentru funcţia simbolică de preşedinte. Ţara are nevoie de oameni care ştiu să muncească. Astfel de oameni avem la PDM”, a spus preşedintele Pavel Filip. El a îndemnat echipa din teritoriu să rămână consolidată şi să meargă înainte, pentru că împreună urmează să realizăm încă multe proiecte în benficiul oamenilor şi al ţării, iar PDM are dorinţa, potenţialul şi voinţa necesară în acest sens.