Демократическая партия Молдовы

24 Сентября 2020

Echipa PDM Făleşti: Partidul Democrat va avea un rol important în viaţa politică, deoarece are oameni de calitate: profesionişti şi buni gospodari

Vicepreşedinţii PDM, Nicolae Ciubuc şi Ludmila Guzun, s-au întâlnit cu membrii Organizaţiei Teritoriale PDM Făleşti. În cadrul întrevederii, s-a discutat despre realităţile politice, poziţia PDM în actualul scrutin pentru prezidenţiale şi priorităţile partidului pentru viitor.

Echipa PDM Făleşti consideră că decizia Partidului Democrat de neparticipare în alegerile prezidenţiale este una matură şi argumentată. În timp ce alte partide sunt preocupate de campania electorală, PDM va face altfel de politică şi se va concentra pe nevoile şi problemele oamenilor, spun membrii OT PDM Făleşti.

Ei sunt convinşi că Partidul Democrat va juca un rol important în viaţa politică, deoarece are oameni de calitate: profesionişti şi buni gospodari, care au demonstrat că pot face fapte concrete pentru cetăţeni.