Демократическая партия Молдовы

08 Октября 2020

Echipa PDM Anenii Noi: Oamenii aşteaptă să le îmbunătăţim viaţa şi vom munci în continuare pentru aceasta

Situaţia politică actuală, poziţia PDM în alegerile prezidenţiale, problemele cetăţenilor în teritoriu, precum şi priorităţile de viitor ale Partidului Democrat au fost principalele subiecte abordate la întâlnirea preşedintelui PDM, Pavel Filip, cu echipa PDM din Anenii Noi. La întâlnire au mai participat vicepreşedinta PDM, Monica Babuc, şi Secretarul general, Alexandru Jizdan.

„Considerăm decizia PD de neparticipare în scrutinul prezidenţial drept una raţională şi corectă. Oamenii aşteaptă să le îmbunătăţim viaţa şi vom munci în continuare pentru aceasta”, susţine Eduard Sturza, primarul comunei Geamăna. „Oamenii apreciază proiectele implementate de Guvernul Filip: Drumuri bune, Prima casă, O nouă viaţă şi îşi doresc continuarea acestora. Pe realizarea acestora trebuie să ne concentrăm eforturile”, spune la rândul său preşedintele OT PDM Anenii Noi, Serghei Rapcea.

Preşedintele Pavel Filip a accentuat că acum Partidul Democrat face altfel de politică, iar părerea membrilor şi susţinătorilor formaţiunii este foarte importantă pentru conducerea partidului şi aceste opinii vor sta la baza priorităţilor de viitor ale partidului.