Partidul Democrat din Moldova

PDM în mass-media

27 August 2017

Vlad Plahotniuc, la "Trofeul Democraţiei": PDM, singura formaţiune care îşi doreşte şi poate să schimbe situaţia din Moldova

Vlad Plahotniuc, la "Trofeul Democraţiei": PDM, singura formaţiune care îşi doreşte şi poate să schimbe situaţia din Moldova
   Partidul Democrat este singura formaţiune care îşi doreşte şi poate să schimbe situaţia din Moldova. Este mesajul pe care l-a transmis liderul PDM, Vlad Plahotniuc, tinerilor care au participat la campingul anual "Trofeul Democraţiei". La rândul lor, ei au spus că pentru ei Vlad Plahotniuc este un exemplu demn de urmat. Evenimentul a avut loc într-o tabără de odihnă din satul Ivancea, raionul Orhei.
"Trofeul Democraţiei" a început cu un şir de competiţii organizate între tinerii democraţi.
   Mai mulţi artişti autohtoni şi din străinătate, inclusiv Dj Mohombi, au cântat pentru cei prezenţi la eveniment. Alături de tinerii democraţi au fost şi persoane din conducerea partidului. Preşedintele PDM Vlad Plahotniuc, i-a îndemnat pe toţi să fie insistenţi în obţinerea unui job, pentru a avea o carieră politică de succes. "Trebuie să înţelegeţi că trebuie să vă preocupaţi şi de cariera voastră profesională. Un om politic este garantat şi mai bine pregătit atunci când are o meserie, un job, o carieră profesională. Partidul Democrat este unicul partid cu o echipă foarte pregătită, care vrea, îşi doreşte şi poate să schimbe Moldova", a menţionat preşedintele PDM. 
   "Sunteţi membru al unei echipe care va schimba Republica Moldova, tocmai aşa precum aşteaptă cetăţenii noştri. Vreau să vă mulţumesc pentru faptul că nu sunteţi indiferenţi şi v-aţi implicat", a spus prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip.
   Pe scenă au urcat şi preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, dar şi liderul democraţilor în Parlament, Marian Lupu. Politicienii i-au încurajat pe tineri să creeze familii şi să-şi crească copiii acasă. Alături de reprezentanţii Organizaţiilor de Tineret a fost şi şefa de la Educaţie şi Cultură. Ea a venit şi cu un mesaj către opoziţie. "Haideţi să construim o Moldovă puternică, democrată şi europeană. Şi haideţi să le
demonstrăm tuturor celor care au vorbit urât la adresa noastră, că ei sunt cei care vor pierde în competiţia corectă şi dreaptă pe care o face Partidul Democrat";,a conchis ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Monica Babuc.
   După partea oficială, tineretul democrat a făcut selfie cu liderul formaţiunii Vlad Plahotniuc .
   Cei prezenţi la eveniment au apreciat faptul că primele persoane din partid, care sunt un exemplu pentru ei, le-au fost alături: "Sfaturile domnului Plahotniuc sunt foarte utile şi cariera dumnealui, pe care a parcurs-o, este un semn demn de urmat"(…) "Noi suntem cei care putem face o schimbare şi cred că "Trofeul Democraţiei" este o oportunitate pentru tineri de a se promova, în primul rând", au spus tinerii.
În cadrul evenimentului, tinerii democraţi au primit sfaturi, inclusiv de la cel mai tânăr deputat din fracţiunea PDM. "Să ne împărtăşim cu experienţa noastră, cu greşelile noastre, ca ei să nu le repete, astfel să aibă mai multe şanse în viitor, să plece de aici cu mai mulţi prieteni, cu mai multe idei, cu mai multă speranţă pentru viitorul Republicii Moldova", a precizat Sergiu Sîrbu, deputat PDM. 
   La eveniment au participat peste două mii de tineri. "Trofeul Democraţiei" a ajuns la cea de-a cincea ediţie.