Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia Persoanelor în Etate

Organizaţia Persoanelor în Etate

Organizaţia Persoanelor în Etate
Țurcan Nina
Responsabil: Țurcan Nina Președinte Organizația Națională a persoanelor în etate ,,Tezaurul Națiunii” PDM
Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate a PDM stimulează participarea oamenilor în etate la viaţa socio-politică în cadrul PDM şi îşi asumă responsabilitatea elaborării şi propunerii strategiei, precum şi a Programului Politic al PDM în domeniul protecţiei sociale a persoanelor în etate.
Poate deveni membru al Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate orice persoană sau persoană vârstnică, membru al PDM, care pledează pentru realizarea Programului Politic al PDM şi îşi asumă responsabilitatea participării active la viaţa organizaţiei.
 
Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate a PDM promovează doctrina social-democrată şi acţiunea politică a Partidului Democrat din Moldova, recomandă ca oamenii în etate să fie primiţi în partid şi acţionează pentru integrarea lor în structurile sale politice.
Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate a PDM urmăreşte cu prioritate următoarele  obiective:
a)     iniţierea şi organizarea unor activităţi specifice oamenilor în etate;
b)    colaborarea cu instituţiile sociale, biserică şi ONG-urile pentru iniţierea unor acţiuni de ajutorare a persoanelor aflate în dificultăţi sociale;
c)     prezentarea de propuneri şi sugestii pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ specific.
Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate a PDM funcţionează în baza unui Regulament de funcţionare propriu, adoptat de Conferinţa naţională a organizaţiei.Responsabil: