Partidul Democrat din Moldova

Despre echipa PDM

PDM este reprezentat de către o echipă de profesionişti şi politicieni cu experienţă.
Formaţiunea are o structură organizaţională similară cu a partidelor mari europene: promovarea în partid se face pe baza meritelor fiecărui membru, iar deciziile se iau prin consultarea echipei.
”Cel mai bun loc, pe care PDM-ul trebuie să-l ocupe ca să fie aproape de oameni, nu este pe scena politică, nu este în lumina reflectoarelor unde fiecare partid îşi joacă rolul şi aşteaptă apoi aplauzele. Nu pe scena politicii trebuie să ne înghesuim noi de rând cu alte partide, dar trebuie odată să coborâm între oameni, să nu-i mai privim de sus, căci asta e marea greşeală care ţine partidele departe de oameni! Partidul Democrat trebuie să se poziţioneze ca un partid care livrează rezultate concrete, ca un partid care duce lucrurile până la capăt, ca un partid  al acţiunii.  Pentru asta, PDM-ul trebuie să se deschidă mai mult şi să permită oamenilor să participe direct la activitatea partidului, să poată influenţa deciziile lui şi să aibă beneficii reale din activitate. Partidul Democrat trebuie să fie partidul care contribuie substanţial la această schimbare de mentalitate”, a declarant preşedintele PDM Vlad Plahotniuc de la tribuna Congresului VIII al formaţiunii.
PDM a promovat mereu oameni muncitori, serioşi şi oneşti, care s-au concentrat pentru îndeplinirea responsabilităţilor, fără scandaluri.
Ca urmare a alegerilor locale din iunie 2015, partidul este reprezentat în toate raioanele ţării de către aleşi locali de nădejde.