24 Februarie 2019

Vlad Plahotniuc a votat pentru ca guvernarea faptelor bune a PDM să continue în următorii patru ani

Vlad Plahotniuc a votat pentru ca guvernarea faptelor bune a PDM  să continue în următorii patru ani

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a votat astăzi la ora 07:30 la secţia numărul 10 din sectorul Centru al municipiului Chişinău.

„Am votat pentru Partidul Democrat, am votat pentru unicul partid care, prin ordinea şi disciplina aduse în instituţii şi în ţară, prin politicile economice promovate, a reuşit să aducă în bugetul ţării cu 15 mlrd de lei mai mult decât au făcut-o guvernările precedente. Partidul Democrat, cu aceşti bani, a reuşit să majoreze salariile şi pensiile, să construiască drumuri bune în toată ţara, să lanseze proiectul “Prima Casă” pentru tineri, să majoreze indemnizaţiile şi ajutoarele, să majoreze indemnizaţia la naşterea copilului până la 10 mii de lei, să ofere familiilor pentru fiecare copil câte 200 de lei lunar până la 18 ani, să ofere medicamente gratis, să ofere pensionarilor 600 de lei de Crăciun şi va oferi şi de Paşti şi multe, multe altele”, a declarat Vlad Plahotniuc după ieşirea din secţia de vot.

De asemenea, liderul democrat a precizat că a votat „pentru ca Moldova să nu mai nimerească din nou pe mâinile partidelor de opoziţie incompetente, care vor să vină la guvernare să stopeze indemnizaţiile şi ajutoarele, să micşoreze salariile şi pensiile, să închidă şcolile, cum au mai făcut-o, şi să arunce ţara în haos şi sărăcie.”

Liderul democraţilor a făcut un apel către toţi cetăţenii să vină la vot şi să voteze pentru continuarea stabilităţii şi dezvoltarea ţării.

„Îi îndemn pe toţi să meargă la vot şi să voteze pentru cei trei trandafiri, pentru unicul partid care poate să asigure în continuare stabilitatea politică în ţară şi dezvoltarea economică, votaţi Partidul Democrat şi candidaţii PDM în circumscripţii.”