02 Februarie 2021

Reacţia PDM la aşa-numitele “plecări” a 6 persoane din OT Sângerei

Titlul corect era “OT Sângerei mai părăseşte o dată PDM” . De râs şi de plâns. Trolii au devenit deja ridicoli cu aceste plecări de câte 5 oameni, pe care îi înfăţişează, o dată la câteva luni, drept întreaga echipă care pleacă din partid. Echipa PDM Sângerei e mult mai mare decât aceşti 5 oameni care au plecat (deja a doua oară) dintr-un partid în care nici nu erau.

Dodon şi Şor îşi fac “provizii” pentru anticipate, pentru orice eventualitate. De data asta, şi-au “procurat” şeful la ASP Sângerei, şeful de la Poştă şi şeful Incubatorului de Afaceri din raion, pe care tot ei i-au ameninţat că îi dau afară dacă nu pleacă de la PDM.

Le tremură pantalonii, dar ar trebui să înveţe lecţia: cei care au trădat o dată vor mai trăda şi a doua oară. A se vedea istoria recentă în Parlament. Dar, nu mor caii când vor câinii. Noi mergem înainte, a comentat preşedintele PDM, Pavel Filip, pe pagina sa de Facebook aşa-zisele „plecări” a 6 persoane din OT Sângerei.