16 Noiembrie 2020

Propunerile PDM pentru depăşirea crizei, discutate de Pavel Filip cu Ambasadorul României, Daniel Ioniţă

Despre rezultatele alegerilor prezidenţiale, dar şi despre cum se va proceda mai departe, în contextul complicat din ţară, preşedintele PDM, Pavel Filip, a discutat astăzi cu ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă.

Liderul democrat i-a comunicat Excelenţei Sale paşii pe care îi propune PDM pentru ieşirea din criză, dar şi priorităţile pe care trebuie să ne concentrăm în continuare.

Un plan anti-criză, un guvern agreat de toate partidele autentice, curăţarea clasei politice şi alegeri parlamentare anticipate, sunt propunerile PDM pentru depăşirea crizei.

„Lupta cu pandemia, reformarea justiţiei, relansarea economiei: acestea trebuie să fie obiectivele care unesc toate partidele parlamentare autentice. România rămâne un partener important, un prieten cu care avem o relaţie de suflet şi un susţinător al schimbărilor adevărate în ţara noastră”, a declarat Pavel Filip.