22 Martie 2018

Preşedintele PDM, în dialog continuu cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii

Vlad Plahotniuc, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, a avut o nouă întrevedere cu James D. Pettit, ambasadorul SUA la Chişinău.

Momentul vine în continuarea dialogului din această perioadă al conducerii PDM cu reprezentanţii partenerilor externi ai ţării noastre, având loc la o săptămână de la întâlnirea cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

Cei doi au discutat despre alegerile locale, care urmează să se desfăşoare în data de 20 mai în Capitală, municipiul Bălţi, dar şi alte localităţi din ţară. De asemenea, Vlad Plahotniuc şi James Pettit au vorbit despre necesitatea de a fi continuat procesul de reforme din Republica Moldova chiar dacă este un an electoral, astfel încât oamenii să trăiască mai bine aici, acasă.

Printre subiectele abordate, au fost şi reglementarea conflictului transnistrean, dar şi perfecţionarea legislaţiei în domeniul audiovizualului.

La întâlnirea cu ambasadorul american, preşedintele PDM a fost însoţit de Cristina Balan, vicepreşedinte al partidului.