19 Noiembrie 2020

PDM va susţine proiectele care aduc beneficii pentru oameni, apară interesul ţării şi reies din parcursul nostru european

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a anunţat în debutul şedinţei Parlamentului că Partidul Democrat s-a retras recent din majoritatea parlamentară. „PDM, aşa cum a făcut mereu, va susţine proiectele de lege care vin cu beneficii clare pentru oameni, proiecte care apără interesul ţării şi al cetăţenilor, proiecte care reies din parcursul nostru european”, a declarat Pavel Filip.

Totodată, liderul democrat a menţionat că alegerile au trecut, însă pandemia şi criza economică – nu. Ieri a fost înregistrat un număr alarmant de cazuri de Covid – 1600. 40 % din testele efectuate au fost pozitive. În general, când această cifră depăşeşte 8% este alarmant. 100 de doctori sunt infectaţi.

„Reiterez îndemnul Partidului Democrat să ne aşezăm la masa discuţii pe o platformă largă cu toate partidele responsabile în Parlament, să vedem cum depăşim această perioadă de criză”, a conchis Preşedintele Pavel Filip.