12 Februarie 2021

Pavel Filip: Unii deputaţi au obosit azi şi au plecat acasă, pentru că nu îi interesează criza pandemică decât atunci când au nevoie

RUŞINE. Unii deputaţi au obosit azi şi au plecat acasă, pentru că nu îi interesează criza pandemică decât atunci când au nevoie. “În raionul Hânceşti am pierdut 6 medici. Mulţi primari şi lucrători medicali deja au trecut prin acest virus, alţii încă mai luptă cu el. Haideţi să lăsăm mofturile politice şi să ne gândim la cetăţeni”, le-a spus astăzi parlamentarilor deputatul Ghenadie Buza, după ce a prezentat proiectul privind crearea unei comisii parlamentare speciale care să vină cu măsuri urgente în lupta împotriva COVID-19, la iniţiativa #PDM. Dar cui? Urmăriţi şi dvs, stimaţi cetăţeni, sala era aproape goală. Ruşine, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele PDM, Pavel Filip, comentând absenţa deputaţilor la votarea creării Comisiei pentru identificarea măsurilor urgente pentru depăşirea crizei sanitare. Proiectul respectiv de lege a fost propus de un grup de deputaţi ai PDM.