24 Iunie 2020

Pavel Filip la Ocniţa: „Dacă nu ai o echipă profesionistă, nu te mişti din loc. PD are cea mai bună echipă şi împreună vom schimba lucrurile în bine în ţară”

Despre situaţia politică din ţară şi din partid, despre traseismul politic, reforma Partidului Democrat, dar şi despre priorităţile de viitor ale PDM au discutat la Ocniţa, preşedintele PDM, Pavel Filip, şi vicepreşedintele partidului, Monica Babuc, cu echipa din teritoriu. Discuţiile au durat mai bine de 3 ore.

Oamenii au fost interesaţi să afle răspunsuri la problemele care îi frământă. Ei spun că înţeleg mişcările de pe scena politică, de ce se vând şi se cumpără deputaţi şi cui asta îi convine.

Membrii Organizaţiei Teritoriale din Ocniţa au declarat că rămân devotaţi PDM şi vor fi în continuare alături de conducerea PDM în realizarea reformei partidului.

Pavel Filip le-a mulţumit celor prezenţi la întâlnire pentru curaj şi implicare şi i-a asigurat că va duce la bun sfârşit reforma partidului, astfel încât acesta să fie respectat şi iubit de cetăţeni.

„Dacă nu ai o echipă profesionistă şi devotată nu te mişti din loc. PD are cea mai bună echipă: oameni profesionişti, muncitori şi devotaţi şi sunt sigur că împreună vom schimba lucrurile în bine în ţară”, a spus liderul democrat.