29 Septembrie 2019

Pavel Filip, la Criuleni: Orice criză este şi oportunitate. PD are oportunitatea să le spună oamenilor cine suntem şi ce am realizat

Partidul Democrat din Moldova s-a lansat astăzi în campania electorală la Criuleni. Mult succes în alegerile locale generale a venit să le ureze preşedintele PDM, Pavel Filip.

Liderul democraţilor a spus că Republica Moldova trece printr-o perioadă complicată, la fel ca şi Partidul Democrat. Totodată, ideograma chineză care reprezintă criza este rezultatul asocierii a 2 ideograme: ”primejdie” şi ”oportunitate”. „Orice criză înseamnă şi oportunitate. PD are această oportunitate: să bată la uşa oamenilor şi să le spună cine suntem noi şi ce am realizat. De 100 de zile avem un nou guvern, o noua majoritate parlamentară, care însă nu au înregistrat rezultate, iar, în lipsa acestora, a compus o poveste despre o corabie cu pânzele rupte, cu şobolani, cu găuri. Aceasta este esenţa acestui guvern, acesta este programul lor de guvernare, să le vândă oamenilor spectacol şi show”, a declarat Pavel Filip.

Liderul democraţilor a precizat că Partidul Democrat este singurul partid care vine cu fapte concrete pentru oameni: „Anul trecut am alocat 54 mln lei pentru Drumuri bune în raionul Criuleni, iar pentru anul acesta o sumă similară: 48 mln lei. Ce a făcut guvernarea? A tăiat de 3 ori, până la doar 17 mln lei. Asta înseamnă că anul acesta în Criuleni se vor face de 3 ori mai puţine drumuri decât am vrut să facem noi”.

Cei prezenţi la eveniment au îndemnat oamenii să aleagă faptele bune şi nu vorbele goale. „Avem multe rezultate frumoase. Pentru noi vorbesc faptele. Dar faptele trebuie promovate, trebuie aduse la cunoştinţă, amintite celor care se fac a le uita”, a precizat Ion Plămădeală, preşedintele OT Criuleni a PDM.

Totodată, vicepreşedintele raionului Criuleni, Vitalie Cotoman a declarat că „PDM are cea mai unită şi profesionistă echipă, cu abilităţi de a comunica deschis cu oamenii. Ne ţinem de cuvânt şi acţionăm prin fapte”.

Aproape 650 de candidaţi vor lupta, din partea Partidului Democrat din Moldova, pentru funcţia de primar, inclusiv în municipiile Chişinău şi Bălţi.