01 Noiembrie 2019

Pavel Filip, la Cimişlia: Vom munci în continuare pentru oameni, sunt convins că cetăţenii vor face diferenţa dintre fapte şi vorbe

Locuitorii din comuna Gradişte, raionul Cimişlia, sunt indignaţi că actuala guvernare a redus lungimea drumului care urma să fie reparat în cadrul programului Drumuri Bune, lansat de Guvernul Filip: de la 800 la doar 150 de metri. Despre aceasta locuitorii i-au spus preşedintelui PDM, Pavel Filip, care astăzi a venit la ei în vizită.

Oamenii sunt dezamăgiţi că actuala putere nu a realizat nimic din promisiunile făcute în campania electorală. Au promis concursuri transparente şi promovarea pe criterii de meritocraţie, dar de fapt organizează concursuri trucate şi promovează în funcţii membrii săi de partid.

Pavel Filip a menţionat că Partidul Democrat este singura formaţiune politică care nu şi-a trădat cetăţenii şi ţara şi care are în prim plan nevoile şi grijile oamenilor. Liderul democrat a spus că cetăţenii au înţeles acest lucru, o dovadă fiind şi cel mai mare număr de primari democraţi, aleşi din primul tur de scrutin. Totodată, el s-a arătat convins că această cifră va fi creşte esenţial după turul doi al alegerilor locale. „Vom munci în continuare pentru oameni, sunt convins că cetăţenii vor face diferenţa dintre fapte şi vorbe”, a declarat Pavel Filip.

În primul tur de scrutin au fost aleşi 191 de primari democraţi, în turul doi pentru funcţia de primar vor concura 174 de candidaţi ai PDM.