10 Februarie 2020

Pavel Filip, întrevedere cu directorul IRI: Suntem deschişi şi vom fi recunoscători pentru suportul IRI în reformarea PDM

Ultimele evoluţii pe scena politică din Republica Moldova şi procesul de reformare a Partidului Democrat au fost principalele teme de discuţie la întrevederea de astăzi dintre preşedintele PDM, Pavel Filip, şi directorul Institutului Republican Internaţional(IRI), Stephen Nix. La întâlnire au mai participat preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov şi reprezentanţi ai structurilor organizatorice PDM.

Pavel Filip i-a mulţumit directorului IRI pentru asistenţa constantă pe care o oferă Republicii Moldova şi partidelor politice pe parcursul mai multor ani. „Suntem deschişi pentru colaborare în continuare şi vom fi recunoscători pentru suportul IRI în procesul de reformare şi regândire a partidului”, a spus preşedintele PDM.

Liderul democrat a menţionat că PDM are o echipă profesionistă şi organizaţii teritoriale puternice, inclusiv organizaţii de femei şi tineret, şi va depune eforturi pentru a-şi consolida poziţia de partid pro-european de orientare socială.

Stephen Nix a confirmat disponibilitatea IRI de a acorda asistenţă PDM în reformarea şi modernizarea partidului.