28 Noiembrie 2019

Pavel Filip, întrevedere cu Ambasadorul UE Peter Michalko: Ne dorim să oferim cetăţenilor noştri proiecte sociale şi în acest demers suntem susţinuţi şi de Uniunea Europeană

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, împreună cu un grup de deputaţi democraţi şi membri ai PDM, s-au întâlnit astăzi cu Ambasadorul UE în Republica Moldova, Peter Michalko.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii despre ultimele evoluţii politice din ţara noastră.

Pavel Filip a menţionat că PDM rămâne ataşat valorilor europene, iar prioritatea de baza sunt cetăţenii ţării. „Partidul Democrat rămâne şi în continuare un partid pro-european, de orientare socială, capabil să asigure echilibrul pe arena politică. Ne dorim să putem oferi cetăţenilor noştri proiecte sociale care să le facă viaţa mai bună. În acest demers suntem susţinuţi şi de Uniunea Europeană, principalul partener extern al ţării noastre”, a spus Pavel Filip.

Preşedintele PDM s-a referit şi la procesul de reformare a partidului. În acest sens, Ambasadorul Peter Michalko  a remarcat deschiderea Partidului Democrat spre comunicare şi cooperare.

Părţile au convenit să menţină un dialog permanent pe subiecte de actualitate.