16 Februarie 2021

Pavel Filip, întrevedere cu ambasadorul Peter Michalko: PDM nu va face niciodată alianţe sau înţelegeri cu partidul şor şi cu transfugii

Preşedintele PDM Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere productivă cu Şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău Peter Michalko. Oficialii au trecut în revistă recentele schimbări pe scena politică din ţară, dar şi evoluţiile legate de COVID-19.

Liderul PDM a mulţumit Ambasadorului UE pentru asistenţa oferită ţării noastre de Uniunea Europeană (inclusiv România şi Cehia) în lupta cu pandemia, ca urmare a activării mecanismului UE de protecţie civilă. ”Suntem profund recunoscători pentru acest ajutor în vremuri complicate, iar UE ne-a fost mereu alături când am avut nevoie”, a menţionat Pavel Filip.

Pavel Filip şi Peter Michalko au discutat de asemenea, pe lângă criza sanitară şi economică, şi despre cea politică. ”PDM nu va face niciodată alianţe sau înţelegeri cu partidul şor şi cu transfugii care au plecat din PDM. Nu avem ce discuta cu cei care au furat ţara şi cu cei care s-au vândut deja de câteva ori. PDM face altfel de politică, una corectă şi transparentă, unde nu e loc de oportunişti şi trădători”, a punctat ferm liderul democraţilor.