13 Octombrie 2019

Pavel Filip, în vizită la Străşeni: Ştiu că la alegerile locale străşenenii vor alege FAPTELE şi echipa PDM

Preşedintele PDM, Pavel Filip, s-a întâlnit cu locuitorii satelor Pănăşeşti, Ţigăneşti, Zubreşti, Chirianca şi Voinova din raionul Străşeni.

Liderul democrat a spus că de fiecare dată revine cu mult drag la baştină, acolo unde ii sunt rădăcinile şi le-a mulţumit străşenenilor pentru că în februarie curent i-au acordat vot de încredere şi le-a promis că va continua să-i reprezinte cu dedicaţie.

Oamenii au vorbit despre problemele cu care se confruntă şi despre dezamăgirea faţă de actuala coaliţie PSRM-ACUM. Ei s-au arătat indignaţi de reducerea finanţării pentru Drumuri Bune, precum şi de stoparea programului Un doctor pentru tine. Deşi au promis creşterea salariilor, deocamdată actuala guvernare a crescut doar tarifele la energia electrică şi preţurile la produse.

Pavel Filip le-a spus oamenilor că Partidul Democrat îşi doreşte să continue proiectele sociale începute. Are o echipă de profesionişti, care au capacităţile necesare şi dorinţa de a le realiza. „Ştiu că la alegerile locale străşenenii mei vor alege FAPTELE şi echipa care ştie să aducă investiţii şi proiecte concrete: echipa PDM”, a declarat Pavel Filip.