17 Noiembrie 2020

Pavel Filip, către Ambasadorul SUA Dereck J. Hogan: Momentul politic actual este un test pentru partide, să lase deoparte diferenţele şi să găsească un numitor comun pentru a depăşi criza

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a discutat astăzi în format online cu Ambasadorul SUA la Chişinău, Dereck J. Hogan. Interlocutorii au făcut un schimb de opinii despre rezultatele alegerilor prezidenţiale, dar şi despre actualul context politic.

Pavel Filip a reiterat că PDM pledează pentru un dialog în format larg cu toate partidele politice parlamentare autentice. „Nu avem timp de pierdut, avem nevoie de un plan anti-criză, de un nou guvern agreat de toate forţele politice şi de curăţarea clasei politice înainte de organizarea unui alt scrutin”, a spus liderul democrat.

PDM consideră că momentul politic actual este un test pentru partide, care va arăta dacă actuala clasă politică poate lăsa diferenţele deoparte şi găsi un numitor comun pentru a scoate ţara din criză. Liderul democrat a mulţumit Excelenţei Sale pentru suportul oferit de SUA pentru consolidarea democraţiei în ţara noastră.