19 Noiembrie 2020

Pavel Filip, către Ambasadorul Oleg Vasneţov: Ne dorim relaţii corecte cu Federaţia Rusă, în beneficiul cetăţenilor noştri

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Oleg Vasneţov.

Oficialii au discutat despre contextul politic post-electoral, dar şi despre relaţiile dintre Republica Moldova şi Federaţia Rusă. Pavel Filip a reiterat că ţara noastră îşi doreşte relaţii corecte cu Federaţia Rusă.

Totodată, Pavel Filip a menţionat  că PDM pledează pentru un dialog cu partidele responsabile din Parlament, care să vină cu soluţii la problemele oamenilor. Ca direcţii prioritare liderul democrat a evidenţiat  lupta împotriva pandemiei, relansarea economică şi reformarea justiţiei. Preşedintele PDM a subliniat că oamenii aşteaptă de la clasa politică unitate şi responsabilitate şi este de datoria acesteia să îndreptăţească votul cetăţenilor.