05 Februarie 2021

Partidul Democrat îşi completează rândurile cu noi membri. Pavel Filip: Puterea PDM este în oamenii săi: harnici şi determinaţi să schimbe lucrurile în bine în ţară

Olesea Bunica din Găleşti, Străşeni, spune că a ales PDM pentru că acest partid o reprezintă cel mai bine, iar echipa PDM a demonstrat că ştie şi poate să facă lucruri concrete pentru oameni. Carnetul de partid i-a fost înmânat chiar de preşedintele PDM, Pavel Filip, aflat în vizită de lucru în localitate. Liderul democrat i-a dorit mult succes în activitatea de partid şi a spus că puterea PDM este în oamenii săi: harnici şi determinaţi să schimbe lucrurile în bine în ţară.

În cadrul vizitei la Găleşti, Străşeni, Pavel Filip a discutat cu primarul satului, dar şi cu o parte din echipa locală. „Oamenii s-au interesat nu despre alegerile parlamentare anticipate, dar au întrebat despre problemele cotidiene: dacă va mai fi reparat drumul în localitate lor, care urma să fie făcut încă în 2019, dar nu s-a întâmplat. Au întrebat despre pensii salarii, sănătate şi educaţie. Aceste probleme ar trebui să ne preocupe pe noi toţi. Acestea sunt şi rămân priorităţile PDM”, a spus Pavel Filip.