12 Ianuarie 2021

OT PDM Edineţ: Suntem o echipă profesionistă şi unită, care pune interesul ţării şi al cetăţenilor mai presus de orice

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a discutat în această seară cu echipa PDM din Edineţ despre contextul politic actual, soluţiile pentru criza pandemică şi cea economică, alegerile parlamentare anticipate şi planurile partidului pentru perioada următoare.

Membrii OT PDM Edineţ au reafirmat sprijinul pentru echipa Partidului Democrat, o echipă profesionistă şi unită, care pune interesul ţării şi al cetăţenilor mai presus de interesele partinice şi politice.

Suntem gata să luptăm politic, într-o competiţie corectă şi deschisă, dar nu vom ceda presiunilor şi intimidărilor asupra membrilor de partid. PDM face altfel de politică, o politică transparentă, orientată spre oameni. Calea pe care am ales-o este cea corectă şi vom continua acest drum. Ne vom concentra eforturile pe gestionarea crizei pandemice şi economice, pentru a asigura cetăţenilor o viaţă mai bună Vom acţiona în continuare cu multă responsabilitate pentru destinul ţării şi cu grijă faţă de oameni”, a declarat Pavel Filip.

În cadrul şedinţei, primarul satului Târnova, Cornelia Rusu, a fost aleasă preşedinte interimar al OT PDM Edineţ.