Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

19 Septembrie 2020

Organizaţia Municipală PDM Bălţi are o nouă conducere: Vasile Guţu este noul preşedinte al organizaţiei

Organizaţia Municipală PDM Bălţi are o nouă conducere: Vasile Guţu este noul preşedinte al organizaţiei

Organizaţia Municipală PDM Bălţi şi-a ales astăzi o nouă conducere. Prin vot unanim, preşedinte al organizaţiei a fost ales Vasile Guţu. Prezent la eveniment, preşedintele PDM, Pavel Filip, i-a adresat felicitări noului preşedinte al echipei democrate din Bălţi, urându-i mult succes în activitate.

La rândul său, Vasile Guţu a mulţumit pentru încrederea acordată, menţionând că va munci cu dedicaţie pentru consolidarea echipei, astfel încât Partidul Democrat sa aibă un rol important în capitala de nord a ţării.

Membrii organizaţiei au declarat că decizia PDM de a nu participa la alegerile prezidenţiale este una raţională şi corectă. Potrivit lor, în timp ce alte partide vor face campanie electorală, PDM se va concentra pe lucruri concrete, va continua să muncească pentru cetăţeni şi pentru ţară.

„ Au trecut vremurile când ne era ruşine să spunem că suntem membri ai Partidului Democrat. Susţinem conducerea PDM în eforturile de reformare a partidului”, a spus Vladimir Surdu, membru PDM şi directorul şcolii profesionale nr. 3 din Bălţi.

Opinia sa este împărtăşită şi de colegul de partid, arhitectul Vasile Romanciuc: „ În politică omul trebuie să fie transparent, curat şi cinstit. Atunci când un membru de partid are aceste calităţi, partidul este cinstit şi susţinut de popor”.

Preşedintele Pavel Filip a accentuat că PDM şi-a ales calea sa, pe care o va urma în ciuda presiunilor care se fac. „Am ales să facem altfel de politică şi vom demonstra că se poate. PDM va fi un partid stimat şi apreciat de cetăţeni, un partid cu care ne vom mândri”, a declarat Pavel Filip.