09 Mai 2018

PDM sărbătoreşte simultan Ziua Victoriei şi Ziua Europei printr-un Concert grandios în Piaţa Marii Adunări Naţionale

Partidul Democrat din Moldova organizează la Chişinău o serie de evenimente publice pentru marcarea zilei de 9 mai, care are o dubla semnificaţie, fiind în acelaşi timp şi Ziua Victoriei, şi Ziua Europei.

Programul manifestărilor PDM începe la ora 10 în Scuarul Catedralei, unde va fi amenajată o bucătărie mobilă, iar veteranii de război vor fi invitaţi la masă. Va fi organizată în acelaşi timp o expoziţie de fotografii dedicate celui de-al doilea război mondial, iar în apropiere va fi amenajată o zonă de divertisment pentru copii. Vor cânta orchestre militare şi vor avea loc de asemenea spectacole artistice, evenimente demonstrative şi surprize pregătite de echipa democrată.

În partea a doua a zilei, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, începând cu ora 17, se va desfăşura un concert grandios, unde vor cânta artişti îndrăgiţi din Republica Moldova şi din Europa. Va fi muzică pentru toate gusturile – muzică populară şi clasică, muzică instrumentală şi corală, muzică pop şi R&B – interpretată printre alţii de orchestra Plai Moldovenesc, Fraţii Advahov, Amelia şi Valentin Uzun, Irina Rimes, formaţia Blue, Delia, Thomas Anders şi Nikolai Baskov.

Toţi chişinăuienii, dar şi locuitori din raioane, sunt invitaţi în centrul Capitalei să petreacă şi să se bucure de ziua de 9 mai.