09 Mai 2018

Echipa PDM a sărbătorit 9 mai în Scuarul Catedralei din Capitală

Echipa democraţilor moldoveni - în frunte cu preşedintele partidului Vlad Plahotniuc, premierul Pavel Filip şi speakerul Parlamentului Andrian Candu - a fost alături de cetăţenii Chişinăului în Scuarul Catedralei, unde PDM a organizat o serie de evenimente special dedicate zilei de 9 mai.

Liderii democraţi au intrat în vorbă cu oamenii, au făcut poze cu doritorii, au fost alături de copiii care făceau desene pe asfalt, au urmărit reprezentaţiile artistice şi au mâncat terci ostăşesc alături de veterani şi apropiaţii acestora.

„Eu şi colegii mei ne-am bucurat să fim alături de oameni în această zi de sărbătoare. Ne-am străduit să le facem sărbătoarea mai frumoasă şi îmi pare bine că mulţi chişinăuieni au venit în Scuarul Catedralei. Îi felicităm pe toţi moldovenii cu ziua de 9 mai şi le dorim pace şi prosperitate”, a spus liderul PDM Vlad Plahotniuc.

De asemenea, reprezentanţii Partidului Democrat din Moldova – deputaţi, lideri raionali, aleşi locali – au fost prezenţi peste tot în ţară la evenimentele de sărbătorire a zilei de 9 mai. PDM a decis la nivel naţional că astăzi va marca atât Ziua Victoriei, cât şi Ziua Europei, dorind astfel de să transmită un mesaj de pace şi reconciliere, dar şi un mesaj pro-european.