19 Mai 2020

Dumitru Diacov, preşedintele de onoare al PDM: Partidul în teritoriu nu se vinde, cei care pleacă acum sunt cumpăraţi

„Partidul în teritoriu nu se vinde, acolo sunt oameni cinstiţi, oneşti şi devotaţi. Este clar că cei care pleacă acum sunt cumpăraţi. Nu am participat la acest proces, dar e clar că aşa, pur şi simplu oamenii nu pleacă. Ieri omul mă priveşte în ochi şi îmi spune că rămâne în partid, iar noaptea la deputaţii din Nisporeni au fost colegii dlui Candu cu sarcina de a obţine o declaraţie de plecare din partid. Şi au obţinut-o” , a declarat Dumitru Diacov la emisiunea Politica de la TV 8.

Preşedintele de onoare al PDM a precizat că dacă cineva are nişte idei de promovat, să le promoveze. Dar să te ocupi de dimineaţa până seara, metodic, ca să scoţi pe unul, pe al doilea din PDM, să pui oamenii în genunchi...„ Eu sunt mai mult decât convins că aceşti oameni au plecat împotriva voinţei lor, dar au plecat pentru că au existat anumite circumstanţe”, a spus Dumitru Diacov.