05 Ianuarie 2021

Alexandru Jizdan: PDM va participa la alegeri parlamentare anticipate şi are toate şansele să ajungă în viitorul Parlament

„Tot mai multă lume ne întreabă despre alegerile parlamentare anticipate şi tot mai mulţi vin cu analize care spun despre faptul că PDM nu are şanse.

Prieteni, rezultatele unor alegeri nu vin în funcţie de ce li se pare unora, alegătorul decide, cetăţeanul este cel care ne taxează pentru acţiuni sau inacţiuni. Ar fi bine să ne gândim la promisiunile pe care le-am dat oamenilor şi numărul celor îndeplinite, căci la discursuri tari şi critici suntem buni toţi.

Partidul Democrat a fost mereu adeptul faptelor. PDM va participa la alegerile parlamentare anticipate, iar oamenii sunt cei care vor decide pe cine vor delega să-i reprezinte în Parlament. Putem nega multe, nu și lucrul făcut, la fel e și cu proiectele realizate de echipa noastră”, a scris Secretarul general al PDM, Alexandru Jizdan, pe pagina sa de Facebook.