Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

27 Septembrie 2019

25 de candidaţi din partea PDM vor lupta funcţia de primar în raionul Ungheni. Pavel Filip: Ceilalţi candidaţi vor veni cu declaraţii, vorbe goale, noi venim cu FAPTE

25 de candidaţi din partea PDM vor lupta funcţia de primar în raionul Ungheni. Pavel Filip: Ceilalţi candidaţi vor veni cu declaraţii, vorbe goale, noi venim cu FAPTE

Partidul Democrat din Moldova s-a lansat astăzi în campania electorală în raionul Ungheni, unde pentru funcţia de primar vor concura 25 de candidaţi din partea formaţiunii. La eveniment a participat preşedintele PDM, Pavel Filip, care a menţionat că Partidul Democrat este singurul partid care a demonstrat că poate face fapte concrete pentru oameni, iar candidaţii PDM sunt singurii care merg în aceste alegeri cu realizări concrete.

„În raionul Ungheni, în ultimii ani, cu sprijinul echipei Partidului Democrat şi a Guvernului pe care l-am condus, am reparat 140 km de drum, am construit peste 110 km de apeduct în 17 localităţi, am construit şi reparat 75 km de reţea de iluminare stradală în 21 localităţi, am reabilitat 11 instituţii de sănătate, 18 şcoli, 17 case de cultură. Acestea sunt argumentele noastre în campanie electorală. Ceilalţi candidaţi vor veni cu declaraţii, cu vorbe goale. Noi venim cu FAPTE” , a declarat Pavel Filip.
 

Preşedintele PDM a spus că îşi doreşte o competiţie a ideilor, iar misiunea principală este creşterea bunăstării cetăţenilor.

„Avem cei mai buni şi profesionişti candidaţi în liste. Suntem siguri că vom lua un scor electoral bun”, a precizat şi deputata democrată Ludmila Guzun.

„Proiectele pentru oameni realizate în Ungheni nu puteau fi făcute fără sprijinul Guvernului Filip”, a adăugat Iulia Pancu, şefa Direcţiei Educaţie din Ungheni.

Cei prezenţi la evenimentul de lansare au adoptat o Declaraţie către alegători, în care îşi asumă obligaţiunea de a creşte nivelul de trai al populaţiei şi a realiza în continuare FAPTE BUNE pentru oameni.