Democratic Party of Moldova

30 September 2020

PDM lansează campania ALTFEL DE POLITICĂ: Când stai la răscruce, răspunsul vine de la OAMENI

Partidul Democrat din Moldova lansează campania ALTFEL DE POLITICĂ, o campanie de consultări interne cu toţi membrii de partid şi susţinătorii noştri, să decidem împreună ce şi cum vom face în continuare.

„Noi ne-am propus să fim sinceri cu alegătorii noştri, pentru că anume asta, sinceritatea, lipseşte în politică. PDM face astăzi ALTFEL DE POLITICĂ, o politică transparentă, sinceră şi corectă cu membrii de partid şi cetăţenii”, a declarat într-un briefing de presă preşedintele PDM, Pavel Filip.

Potrivit liderului democrat, ALTFEL DE POLITICĂ, înseamnă ca deciziile în partid să nu fie luate, ca în majoritatea formaţiunilor politice, de către conducerea PDM, ci – împreună cu membrii de partid.

În această perioadă deputaţi şi membri ai conducerii PDM vor merge în toate organizaţiile teritoriale pentru a discuta cu membrii şi susţinătorii PDM. Oamenii vor spune cum văd ei că ar trebui să procedeze partidul în continuare, ce îşi doresc ei pentru Republica Moldova şi pentru localitatea lor.

Împreună cu oamenii din echipele democrate din teritoriu se va decide:

• cum va acţiona PDM în ajun de turul 1 şi turul 2 al alegerilor prezidenţiale
  • cum evaluăm activitatea exponenţilor noştri în Guvern şi dacă vom continua să ne aflăm la guvernare
  • cum va acţiona PDM după alegeri, inclusiv în contextul unei reconfigurări politice sau a unor eventuale alegeri anticipate.

„Vom comunica şi mai intens cu membrii şi susţinătorii noştri. PDM are oameni extraordinari în echipele noastre din teritoriu, ei muncesc în localităţile lor, sunt apreciaţi şi respectaţi de cetăţeni, anume ei ştiu cel mai bine de ce are nevoie ţara în acest moment şi anume cu ei ne vom consulta deciziile şi în continuare”, a subliniat Pavel Filip.

Preşedintele PDM a mulţumit membrilor şi susţinătorilor, care, în ciuda atacurilor care vin din diferite părţi, se menţin uniţi şi puternici, menţionând că fiecare întâlnire în teritoriu aduce după sine energie şi idei pentru mult timp înainte.