Democratic Party of Moldova

14 November 2019

Pavel Filip, către ambasadorul SUA: Ne dorim ca cetăţenii noştri să trăiască mai bine şi noul executiv va avea sprijin atâta timp cât va oferi oamenilor fapte concrete

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, şi preşedintele fracţiunii parlamentare a PDM, Dumitru Diacov, s-au întâlnit în seara zilei de joi, 14 noiembrie, cu ambasdorul SUA în Republica Moldova, Dereck J.Hogan.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii pe marginea ultimelor evoluţii politice din ţara noastră, inclusiv votul de încredere acordat noului Cabinet de miniştri condus de prim-ministrul Ion Chicu.

„Deşi PDM a susţinut noul Guvern, vom vota doar proiectele care menţin Republica Moldova ancorată ferm în parcursul european şi Agenda de Asociere cu UE. Şi noi, şi partenerii externi ne dorim ca cetăţenii noştri să trăiască mai bine şi noul executiv va avea sprijin atâta timp cât va oferi oamenilor fapte concrete”, a menţionat Pavel Filip.