Democratic Party of Moldova

20 March 2020

Organizaţia Teritorială Sângerei a PDM are o nouă conducere. Alexandru Sîrbu este noul preşedinte interimar al Organizaţiei

Biroul Executiv lărgit al Organizaţiei Teritoriale Sângerei a PDM, cu participarea primarilor, consilierilor raionali şi orăşeneşti ai PDM s-a întrunit astăzi în şedinţă pentru a-şi alege noua conducere. În calitate de nou preşedinte interimar al Organizaţiei a fost ales Alexandru Sîrbu, primar al satului Cubolta şi preşedinte al Asociaţiei primarilor din Sângerei.

Prezent la eveniment, preşedintele PDM Pavel Filip i-a dorit noului lider al Organizaţiei Teritoriale Sângerei mult succes în activitate. „Împreună am realizat multe lucruri frumoase pentru locuitorii din Sângerei şi vom continua să muncim cu aceeaşi determinare pentru oameni. Avem în echipă profesionişti, oameni harnici şi dedicaţi cu care ne mândrim şi cărora le mulţumim pentru activitatea de zi cu zi”, a menţionat Pavel Filip.

Noul preşedinte al OT Sângerei a PDM, Alexandru Sîrbu a spus că noua funcţie este o onoare, dar şi o mare responsabilitate pentru el: „Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a fortifica şi mai mult echipa democrată din raion, astfel încât oamenii să vadă rodul muncii noastre”.